Clubkampioenschappen enkel 2022 (comp.)

5 september 2022 was het weer zover, de clubkampioenschappen enkel werden weer gespeeld. Met een goed bezet deelnemersveld van 14 spelers werd in twee poules van 7 gespeeld voor een plek in de kruisfinales.

Vanuit poule A kwamen Adriaan Hakkert en Wouter Vreeken naar voren als de twee sterkste spelers. In poule B was de strijd zeer spannend, na de poulewedstrijden waren er drie spelers met een gelijk aantal punten en kwam het aan op tellen van gewonnen en verloren games. Gerbrand Burink en Gerben Quint waren hier uiteindelijk de spelers welke door gingen.

In de kruisfinales speelde Wouter tegen Gerben en Adriaan tegen Gerbrand met als uiteindelijke finale Wouter tegen Gerbrand. In een bloedstollende finale wist uiteindelijk Wouter zich te kronen tot de nieuwe clubkampioen enkel voor 2022.