Rhenus aanwezig op dorpsfeest Elst

Elst – Op 27 augustus 2022 heeft de 1e editie plaats gevonden van het dorpsfeest in Elst. Een evenement om de inwoners kennis te laten maken met sportclubs, verenigingen, stichtingen, horeca en ondernemers uit Elst.RTTV Rhenus kon natuurlijk niet ontbreken bij dit evenement georganiseerd rondom multifunctioneel gebouw “het Bestegoed”. Hiermee wil de vereniging zijn betrokkenheid bij Elst laten zien en de inwoners in de gelegenheid stellen om de tafeltennissport beter te leren kennen inclusief de mogelijkheden welke zij in hun eigen dorp hierin hebben.
Het dorpsfeest was van 10:00 in de ochtend tot 16:30 in de middag, gedurende deze dag waren diverse leden aanwezig om vragen te beantwoorden en de tafeltennissport te promoten. Aangezien de weersomstandigheden goed waren is van de gelegenheid gebruik gemaakt om een tafeltennistafel buiten neer te zetten zodat bezoekers zelf een batje in hand konden nemen om een balletje te slaan.
Heb je ons zien staan, heb je een paar balletjes geslagen en interesse in de tafeltennissport? Neem dan contact met ons op via rttv.rhenus@gmail.com of kom eens langs op één van onze speelavonden (maandag- en/of donderdagavond).