Familie van Ballegoijen domineert clubkampioenschappen recreanten

Na de competitiespelende leden was het tijd voor de recreanten om te gaan strijden om het clubkampioenschap. Helaas, door omstandigheden, deze editie met een selecte groep is op donderdag 8 september gestreden om de prijzen.

Vanaf de eerste game werd fel gevochten voor ieder punt en iedere game waarbij het niveau dicht bij elkaar lag. Uiteindelijk kwam beslissing in de 4e wedstrijd van de poule waarbij vader en zoon Steven en Rens van Ballegoijen de strijd met elkaar aan gingen. Na een aantal spannende games was het uiteindelijk Rens welke in de 4e game de wedstrijd naar zich toe trok door deze met 15-13 te winnen.

Clubkampioen recreanten 2022 is dan ook Rens van Ballegoijen geworden (bij zijn eerste deelname) gevolgd door Steven van Ballegoijen en Rene Bosch op een derde plek.