Over ons

De tafeltennisvereniging RTTV “Rhenus” is een middelgrote vereniging die bestaat uit ongeveer 40 leden zowel dames als heren. Voor een tafeltennisvereniging is dit middelgroot te noemen omdat men anders dan bij andere teamsporten slechts met 3 personen een team vormt.

Onze tafeltennisvereniging is aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennisbond en speelt in een afdeling daarvan (Gelre) de competitiewedstrijden. Niet iedereen die lid is van onze vereniging speelt ook daadwerkelijk competitiewedstrijden.  

Wij beschikken over een prachtige speelruimte dat gevestigd is Elst ; Het multifunctionele gebouw ‘Het Bestegoed’op de Tabaksweg 20 in Elst. In ons clubgebouw is een bar aanwezig waar men tegen een kleine prijs een drankje en/of een hapje kan consumeren De speelavonden zijn op maandag- en donderdagavond.   

De contributie bedraagt: 

  • Competitiespelers       € 23,– per maand
  • Recreanten                 € 18,– per maand

Indien u geïnteresseerd bent in de mooie tafeltennissport en wilt u meer van onze vereniging weten dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt dit doen via e-mail rttv.rhenus@gmail.com. Iedereen die een kijkje bij onze vereniging komt nemen mag gratis één maand komen tafeltennissen en beslist daarna of hij/zij lid van onze vereniging wordt.