Resultaten najaarscompetitie 2022

Dit najaar heeft RTTV Rhenus weer deelgenomen aan de afdelingscompetitie van de regio Gelre. De vereniging was vertegenwoordigd door vier teams, waarvan er twee in de 2de klasse, één team in de 3e klasse en een team in de 4de klasse.

Deze competitieronde werd gekenmerkt door de uitval van diverse leden als gevolg van blessures of gezondheidsproblemen. Ondanks alle uitdagingen hebben de teams toch uitstekend gepresteerd.

Team 1 wist zich met een tweede plek ruimschoots te handhaven in de 2e klasse, ook team twee wist met een mooie derde plaats in de poule zijn plaats in de 2e klasse te behouden. Team 3 wist na een stroeve start toch nog de nodige punten te verzamelen maar bleef uiteindelijk toch steken op de vijfde plek in de poule. Het vierde team heeft uiteindelijk lang mee gestreden om het kampioenschap maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in een team van Shot (W). Uiteindelijk toch nog een mooie tweede plek in de poule voor dit team.

De percentagebeker voor het najaar 2022 is uiteindelijk gewonnen door King C. Lai met een indrukwekkend percentage van 93%.