Sinterklaastoernooi 2023

Het was een koude donderdagavond op 30 november, een mooie avond voor een toernooi. Sinterklaas, mede door zijn overvolle agenda in deze periode, heeft eerder het jaar de toernooipieten opdracht gegeven om weer te zorgen voor een gevarieerd programma en een sportieve avond. Dit natuurlijk met de nodige bijbehorende lekkernijen.

Onder de bezielende leiding van toernooipiet Gerbrand werd om 20:00 uur gestart met het actieve programma. Helaas moest toernooipiet Gerwin verstek laten gaan met een griepje. Dit mocht de pret echter niet drukken, zeker met een mooie opkomst van 20 deelnemers.

Ook dit jaar waren weer creatieve uitdagingen bedacht waar de deelnemers hun krachten konden meten. Met spelvarianten als “de lengte tafel”, “de breedte tafel” en “mini pong” was er voor een ieder voldoende uitdaging. Ook het competitieve element was weer volop aanwezig en iedereen ging vol voor de te behalen punten.

Totaal onverwacht kreeg de vereniging alsnog hoog bezoek vanuit Spanje! Sinterklaas had toch nog ruimte weten te vinden in zijn drukke agenda om de tafeltennissers uit Rhenen te bezoeken. Hij zette hierbij het bestuur van de vereniging alsmede de toernooipieten in het zonnetje en wist dit zeer kundig te omschrijven…

Na deze, welkome, onderbreking werd verder gestreden voor de laatste punten en kon uiteindelijke de uitslag bekend worden gemaakt. Vanzelfsprekend liet Sinterklaas, na deze zeer gezellige en geslaagde avond, niemand met lege handen naar huis gaan.