Clubkampioenschappen dubbel 2023

Op 31 augustus werden weer de jaarlijkse clubkampioenschappen dubbel gehouden. Ook dit jaar hadden we een mooie opkomst van 16 deelnemers, bestaande uit recreanten en competitie spelende leden. Er werd gestreden in 2 poules van 4 duo’s waarbij een recreant middels loting werd gekoppeld aan een competitiespeler.

In poule A werden Steven/Gerwin 1e en Wouter/Jurrian 2e. In poule B werden Joost/Johannes 1e en het duo Adriaan/Jacob 2e. De kruisfinales leverde een aantal spannende wedstrijden op en uiteindelijk wisten Joost/Johannes en Steven/Gerwin de finale te bereiken.

In de finale kwamen Joost en Johannes met 2-0 voor, maar de ervaren rotten Steven en Gerwin wisten goed terug te komen tot 2-2, waardoor er een beslissende 5 game gespeeld moest worden. Deze ging verdiend naar Joost en Johannes, die zich “clubkampioen dubbel 2023” mogen noemen.