Clubkampioenschappen 2019

Afgelopen 29 april en 2 mei 2019 was het weer zover wie wordt er de clubkampioen?!.

Net zoals de vorig jaar ingezette weg, werd er dit jaar ook de clubkampioen bepaald door de competitie spelers en recreanten afzonderlijk te laten strijden om het clubkampioenschap. Zo was de sterkte goed verdeeld.

Bij de competitiespelers was het erg spannend. Naast de competitie spelers konden hier ook recreanten aan meedoen. Kon de kampioen van 2018, Mark ter Burg, het kunst stukje herhalen? Na vele lange wedstrijden werd Luc Gerritsen de clubkampioen en tweede werd Wouter Vreeken.

Een paar dagen later was het de beurt aan de recreanten. Hier werd een levendige strijd geleverd van hoog niveau.

Frans de Heus werd de onbetwiste clubkampioen door geen wedstrijd te verliezen! Tweede werd Steven. Bij de recreanten waren er nog twee prijzen te winnen voor de 5e plek en de 10e plek. Deze waren beschikbaar gesteld door Gert. De 5e plek was voor Jacob vd Bovenkamp en Kees Rietveld werd 10e.