Update berichtgeving Coronavirus

Beste leden,

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus in Nederland geeft de NTTB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De NTTB heeft met onmiddellijke ingang alle competitiewedstrijden afgelast tot en met 31 maart. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De NTTB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken.

Als bestuur hebben we besloten de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid te volgen. We hebben daarom het besluit genomen om de ALV op 26 maart uit te stellen, dit i.v.m. het verwachte aantal aanwezigen in één ruimte. Wij zullen op een later moment een nieuwe datum voor de ALV communiceren.

Wij hebben wel besloten om voorlopig de trainingsavonden door te laten gaan, dit gezien het gemiddeld aantal aanwezigen op een avond. Wel vragen we jullie de volgende richtlijnen in acht te nemen:

  • wie zich goed gezond voelt, kan in de zaal komen trainen;
  • wie zich niet goed voelt, blijft thuis of in elk geval komt niet in de zaal : dus wie een hoestje heeft mag er niet van uit gaan “dat het wel een griepje zal zijn” en koorts is zeker een reden om thuis te blijven;
  • wie in de zaal toch moet hoesten, gebruikt een zakdoekje dat weggegooid wordt, of hoest in de holte van de elleboog;
  • er worden geen handen gegeven of warme omhelzingen, ook niet na de mooiste partijen
  • extra nog het verzoek aan ieder om bij aankomst de handen met zeep te wassen.


Wij volgen de lijn van de NTTB, RIVM en Nederlandse Overheid. Zodra er nieuws is, volgt er een update via de website en/of mail.


Mochten er vragen zijn, mail deze dan rustig naar dit e-mailadres.


Het Bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *